0
Winkelmand

Zomerse kapsalon met zoete aardappelfriet

Zomerse kapsalon met zoete aardappelfriet

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid de zoete aardappelfriet volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Halveer de komkommer en rasp in linten met behulp van een kaasschaaf. Snijd de ijsbergsla fijn en snijd de lente ui in schuine ringen.
  3. Verhit een koekenpan met een scheutje olie. Bak de shoarma op middel hoog vuur in 8 minuten goudbruin.
  4. Verdeel de zoet aardappelfrieten over 4 borden. Schep de shoarma erover. Verdeel de ijsbergsla en de komkommerlinten over de shoarma. Garneer met de knoflooksaus, de sriracha saus en tot slot de lente ui.

Ingrediënten

4 personen

500 gram shoarmavlees

600 gram (zoete aardappel)frites

1 krop ijsbergsla

1 stuks komkommer

6 eetlepels knoflooksaus

4 eetlepels Sriracha hot chili saus

2 stengels bos/lente-uitjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

Shoarmavlees reepjes product photo
Shoarmavlees reepjesShoarmavlees4,09
Alternatief
1
Zoete aardappelfriet product photo
Zoete aardappelfrietFresh & Easy Zoete aardappel ovenfriet 400 GRM VERPAKT2,19
Alternatief
2
IJsbergsla naturel product photo
IJsbergsla naturelUnbranded IJsbergsla 100 GRM VERPAKT0,85
Alternatief
1
Komkommer product photo
KomkommerKomkommer0,55
Alternatief
1
Knoflooksaus product photo
KnoflooksausKnoflooksaus1,00
Alternatief
1
Go-Tan Sriracha hot chili smokey product photo
Go-Tan Sriracha hot chili smokeyGo-Tan Sriracha hot chili smokey2,12
Alternatief
1
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief