0
Winkelmand

Zomerse vega ‘carbonara’

Deze vegetarische carbonara is zo gepiept en geeft maar één pan afwas! De courgette kook je in de laatste minuten met de spaghetti mee.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een ruime pan met water aan de kook.
  2. Snijd de courgette in dunne plakken en de tomaten in partjes. Scheur de mozzarella in kleine stukken en de basilicumblaadjes in grove reepjes.
  3. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat de laatste 2 minuten de plakjes courgette meekoken.
  4. Giet af in een vergiet en zet de lege pan terug op het vuur.
  5. Verwarm hierin de bechamelsaus 1 minuut en meng er de spaghetti en courgette doorheen.
  6. Verdeel de warme pasta over vier borden en garneer met mozzarella, tomaat en basilicum.
  7. Breng op smaak met zout en peper en maak eventueel af met een scheutje lekkere olijfolie.

Ingrediënten

4 personen

500 gram courgettes

4 tomaten

2 bollen mozzarella a 125 gram

8 blaadjes basilicum

400 gram spaghetti

1 pot bechamelsaus

1 zout

1 peper

1 olijfolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

Courgette product photo
CourgetteCourgette is een redelijk neutrale groente en past daarom in vrijwel ieder gerecht. Door de fijne structuur en vorm van de groente kunt u heerlijke verrassende lekkernijen op tafel zetten, zoals courgetterolletjes gevuld met spek en geitenkaas of mini groente pizzaatjes.0,55
Alternatief
1
Trostomaten product photo
TrostomatenCoop trostomaten 500g schaaltje1,99
Alternatief
1
7611612160056 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Grand'Italia Spaghetti tradizionali product photo
Grand'Italia Spaghetti tradizionaliGrand'Italia Spaghetti Tradizionali 500 g1,55
Alternatief
1
Honig Basis lasagne bechamelsaus product photo
Honig Basis lasagne bechamelsausHonig basis voor Lasagnesaus Tradizionale 99+26 g1,49
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Verstegen 4-Seizoenen peper product photo
Verstegen 4-Seizoenen peperVerstegen 4-seizoenen peper 43 g Pot2,85
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
695
Koolhydraten
89
Vetten
24
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
29
Vezels
5
Zout
2.2
Suiker
0