0
Winkelmand

Zomerstamppot met ijsbergsla en boerenkaas

Een heerlijk Hollands recept voor zomerstamppot met ijsbergsla en boerenkaas.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid de aardappelpuree volgens de gebruiksaanwijzing. Meng er 2 geperste teentjes knoflook en 1 eetl. kerriepoeder door.
  2. Verdeel de krop ijsbergsla in vieren, verwijder de stronken en snijd de bladeren in smalle reepjes. Schep de slareepjes door de puree en laat het geheel al roerende goed warm worden. Voeg peper en zout naar smaak toe.
  3. Neem de pan van de warmtebron en schep de kaasblokjes erdoor. Bestrooi het gerecht met de krokante uitjes.

Ingrediënten

4 personen

1 kilogram aardappelpuree diepvries
of
1 kilogram kant-en-klare aardappelpuree

1 eetlepel kerriepoeder

1 krop ijsbergsla

300 gram belegen boerenkaas in kleine blokjes, dikke plak

50 gram gebakken uitjes potje, kant-en-klaar

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624251772 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Maggi Puree a la minute naturel product photo
Maggi Puree a la minute naturelMAGGI Aardappelpuree A La Minute Naturel 2x89 Gram Doos1,58
Alternatief
5
g'woon Kerriepoeder product photo
g'woon KerriepoederG'woon Kerriepoeder 48 gram0,86
Alternatief
1
IJsbergsla naturel product photo
IJsbergsla naturelUnbranded IJsbergsla 100 GRM VERPAKT0,85
Alternatief
1
Trots van Coop boerenkaas belegen stuk product photo
Trots van Coop boerenkaas belegen stukBoer Lekkerkerker Boeren belegen kaas stuk5,73
Alternatief
1
Go-Tan Gebakken Uitjes 100 g product photo
Go-Tan Gebakken Uitjes 100 gGo-Tan Gebakken Uitjes 100 GRM cup0,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
565
Koolhydraten
37
Vetten
34
Verzadigde vetten
21
Eiwitten
24
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0