0
Winkelmand

Zuurkool met appel en rozijnen

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid de aardappelpuree volgens aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de rode kool in dunne reepjes. Verwijder het klokhuis van de appels en snijd de appels in dunne plakjes. Hak de peterselie grof.
  3. Verhit een scheutje olie in een diepe koekenpan. Bak de spekjes rondom goudbruin. Voeg de rode kool en zuurkool toe en bak voor 5 minuten.
  4. Voeg de rozijnen en appel toe en schep om.
  5. Verdeel de puree en zuurkool over 4 borden en garneer met de peterselie.

Ingrediënten

4 personen

250 gram zuurkool

500 gram aardappelpuree

0.5 stuk rode kool

2 middelgrote appels

1 bosje platte peterselie

100 gram rozijnen

250 gram Spekreepjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kramer's Zuurkool product photo
Kramer's ZuurkoolKRAMER RAUWE ZUURKOOL NATUREL 500 GRAM0,59
Alternatief
1
8710624251772 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Rode kool product photo
Rode koolRode kool is zeer rijk in vitamine C en vitamine K. Vitamine C helpt ons bij de opname van ijzer en draagt bij aan de ontwikkeling van een goede weerstand.2,39
Alternatief
1
Gala Kleine appeltjes product photo
Gala Kleine appeltjesCoop Appelen Royal Gala 60-70 mm Klasse I 1 kg Tas2,99
Alternatief
1
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
g'woon Sultana rozijnen product photo
g'woon Sultana rozijnenG'Woon rozijn sultana 375 gram1,39
Alternatief
1
Spekreepjes gerookt product photo
Spekreepjes gerooktSpekreepjes2,69
Alternatief
1

Alternatief