0
Winkelmand

Zuurkoolstamppot met ananas en rookworst

Een zuurkoolstamppot met ananas is verrassend lekker!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een pan met water aan de kook en snijd de ananasschijven in gelijke stukjes. Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke parten en kook ze 18 minuten. Giet af en stoom ze droog in de pan.
  2. Verwarm ondertussen de zuurkool met de ananas volgens de aanwijzingen op de verpakking en doe dit ook met de rookworst. Voeg de zuurkool en de ananas bij de aardappelen en stamp deze met een aardappelstamper tot puree.
  3. Snijd de worst in gelijke plakjes. Verdeel de zuurkoolstamppot over de borden en serveer met de rookworst.

Ingrediënten

4 personen

500 gram zuurkool

1 kilogram stamppotaardappelen

1 rookworst

8 ananasschijven

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kramer's Zuurkool product photo
Kramer's ZuurkoolKRAMER RAUWE ZUURKOOL NATUREL 500 GRAM0,57
Alternatief
1
Stamppotaardappelen product photo
StamppotaardappelenUNBRANDED Voorgekookte stamppotaardappelen 1000gr1,39
Alternatief
1
Rookworst fijn product photo
Rookworst fijnRookworst fijn3,19
Alternatief
1
g'woon Ananasschijven op siroop product photo
g'woon Ananasschijven op siroopg'woon Ananasschijven op siroop1,25
Alternatief
1

Alternatief