0
Winkelmand

Zwitserse banaanfondue

Banaanfondue gek? Nee hoor. In de jaren 70 aten ze dit gerecht maar al te graag!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Zet de fonduepan aan en doe de wijn in de pan.
  2. Roer de kaas en het meel door elkaar. Als de wijn begint te pruttelen, voeg je beetje bij beetje het kaas-meelmengsel toe. Blijf roeren tot de kaas is gesmolten.
  3. Voeg daarna naar smaak kruiden toe.
  4. Prik een stuk banaan aan een fonduevork. Doop de vork eerst in het kaasmengsel en daarna in de verkruimelde cornflakeskruimels.

Ingrediënten

4 personen

1 kopje droge witte wijn

500 gram gemalen kaas

2 eetlepels meel

zout (naar smaak toevoegen)

peper (naar smaak toevoegen)

0.25 theelepel nootmuskaat

4 bananen in stukjes

cornflakes (naar smaak toevoegen) verkruimeld

Ingrediënten

Voor 4 personen

Coop Droge witte huiswijn product photo
Coop Droge witte huiswijnCOOP Huiswijn wit droog BIB 3L9,99
Alternatief
1
Milde 45+ kaas geraspt product photo
Milde 45+ kaas gerasptKaas 48+ Geraspt Gouda Mild 200gr1,79
Alternatief
3
Mona Griesmeel pudding met rode bessensaus product photo
Mona Griesmeel pudding met rode bessensausMona Griesmeelpudding met Saus 450 ml Beker/kuipje1,59
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Verstegen 4 seizoenen peper product photo
Verstegen 4 seizoenen peperVerstegen 4-seizoenen peper 43 g Pot2,85
Alternatief
1
Verstegen Nootmuskaat gemalen product photo
Verstegen Nootmuskaat gemalenVerstegen nootmuskaat gemalen 40 g Pot2,35
Alternatief
1
5099368909242 product photo
Alternatief
4
Momenteel niet beschikbaar
Kellogg's Corn flakes product photo
Kellogg's Corn flakesKellogg's Corn flakes2,35
Alternatief
1

Alternatief