0
Winkelmand

Zwitserse roomtaart met vers fruit

Probeer eens deze Zwitserse roomtaart met vers fruit!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de custard klaar zoals staat omschreven op de verpakking.
  2. Laat de custard afkoelen met een vel plasticfolie erop, zodat er geen vel op komt te liggen.
  3. Voeg aan de afgekoelde custard de slagroom toe.
  4. Spatel de slagroom heel rustig en luchtig door de custard.
  5. Ga hiermee door totdat het mengsel een egale kleur heeft gekregen.
  6. Schep niet langer door dan noodzakelijk is, anders schep je de lucht eruit en wordt het een zware massa.
  7. Doe de room in de spuitzak en voorzie de taartbodem van een dikke laag room.
  8. Laat dit even staan zodat de smaken in elkaar overlopen.
  9. Zorg ervoor dat het fruit gewassen en goed uitgelekt is.
  10. Verdeel het fruit vlak voordat je de taart gaat serveren over de laag room.

Ingrediënten

6 personen

50 gram Dr. Oetker custard

500 milliliter kant-en-klare slagroom

300 gram uitgelekte partjes verse mango

1 taartbodem

Ingrediënten

Voor 6 personen

Koopmans Custard 400 gr product photo
Koopmans Custard 400 grKoopmans Custard 400 gr0,79
1
Melkunie Slagroom kant & klaar product photo
Melkunie Slagroom kant & klaarMelkunie Slagroom K&K 0,5L1,24
Alternatief
1
EAT ME Mango product photo
EAT ME MangoMango ready to eat1,79
Alternatief
2
Kuchenmeister Taartbodem product photo
Kuchenmeister TaartbodemKuchenmeister Taartbodem1,09
1

Alternatief